Dansk tøjbrand med unik stil


Rabens Saloner

Søger du tøj med et unikt udtryk, så er det måske en ide, at kigge på tøj fra mærket Rabens Saloner. Med Rabens Saloner får du en unik stil og rigtig mange små detaljer. Tøjet er lavet i de bedste materialer, så du får noget tøj, der kan bruges i lang tid og ved rigtig mange forskellige lejligheder.

Stiftet i 2007

Det danske brand Rabens Saloner blev stiftet i 2007 af Birgitte Raben Olrik, der var stærk inspireret af mange rejser til Asien, og ville med udgangspunkt i disse rejser skabe noget tøj med unikt udtryk. De gav et frisk pust til den danske modebranche, blev hurtigt en succes, og kan nu erhverves i mange førende shops i Danmark. Både online og rent fysisk. Tøjet har et helt særligt udtryk, så man ikke er i tvivl, når man har et stykke tøj fra Rabens Saloner i hånden. De giver et indtryk af kvalitet og lækkerhed. Noget alle kan bruge.

Bred målgruppe

Rabens Saloner appellerer bredt til både unge og lidt ældre. Det er nemlig muligt at style tøjet både til pænt brug, men også til et lidt mere råt udtryk. Tøjet kan både bruges i en arbejdssituation, men også, når du vil have en lidt mere Street-personlighed. Der findes mange forskellige styles i kollektionerne, som kan bruges som man selv synes, at dagen passer til.

Kjoler

Specielle mønstre og stærke farver er særlige kendetegn for mærket. Specielt kjolerne er de kendt for og disse kjoler, der er meget populære, er oftest netop inspireret af Asien, men har også et strejf af det rene og klassiske Skandinaviske snit med meget rene linjer. En spændende kombination, der giver noget helt særligt. En kjole fra Rabens Saloner kan bruges til rigtig mange forskellige lejligheder, og kan kombineres med ting, der gør den til noget specielt og kan fremhæve din style.

Også bukser

Også bukser fra Rabens Saloner er noget, der kan gøre meget i enhver garderobe, og er noget, der kan bruges til de fleste lejligheder. Men også striktrøjer, T-shirts, striktrøjer og bluser findes i kollektionerne fra Rabens Saloner. Du kan med fordel sammensætte dit look med tøj kun fra mærket, men du kan også med stor fordel kombinere dette med andet tøj.

Rabens Saloner

Personlighed

Med tøj fra Rabens Saloner får du mulighed for at bygge omkring din egen personlighed. Der er identitet og kant i designet og de gode materialer, der bruges gør tøjet ekstra eksklusivt og med et kreativt udtryk. Du kan skille dig ud ved at bruge tøj fra netop det mærke. Tøjet er producere på Bali i Asien og det luksuriøse og håndlavet tøj giver noget ekstra personlighed til dig, der bærer tøjet. Plus at tøjet har oftest et rummeligt og løst snit, og dermed passer størrelserne ofte til en bred gruppe.

Køb online

Kollektionerne fra Rabens Saloner kan du med stor fordel køb online. I flere webshops er udvalget stort, og det er mulighed at få leveret hurtigt til dit hjem ofte med fri fragt. Desuden er det flere steder muligt, at købe ud fra en række rabatordninger og kundegrupper.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031