Derfor skal du booke en tid til showroom hos Flisestudiet i Århus


fliser århus

Hvis du overvejer at renovere dit badeværelse eller køkken, så har du måske leget med tanken om at købe nye fliser. Hvis du gerne vil beholde flisegulvet eller væggene, kan det være svært at finde den rette flise til din indretningsstil. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal besøge et showroom hos Flisestudiet i Århus.  

Se fliserne i virkeligheden  

Der er et kæmpe udvalg af fliser på internettet, og det er nemt at shoppe online hjemmefra, når man står i et større renoveringsprojekt. Dog kan man ende med at blive skuffet, når man modtager sin orde, hvis det ikke er præcis, hvad man havde forestillet sig. Selvom det er træls at blive skuffet, så kan det være svært at forestille sig præcis, hvordan fliserne vil føles og se ud i virkeligheden, når man kun kigger på billeder på nettet. Ved at booke en tid i et showroom får du mulighed for at se og røre fliserne i virkeligheden. Du kan også nogle gange få lov til at se dem brugt i større badeværelsesmodeller. Det giver dig et bedre indtryk af fliserne på et større areal. Du kan booke en tid til Flisestudiets showroom i Århus på https://www.flisestudiet.dk/

Få hjælp fra en ekspert  

Mange kan godt lide selv at være chefen, når det kommer til renoveringsprojekter. Selvom du gerne vil renovere dit badeværelse selv, så kan det stadig være rart med inputs fra andre – Især folk, som er eksperter indenfor emnet.  Der er stor forskel på fliser, så det kan være svært at finde den rette flise til dit projekt. Udover form og farve, så er der også stor forskel på hårdhed, materiale og overflade. Der kan blandt andet være forskel på, hvilke fliser der egner sig til gulv og vægge. Hvis du er i tvivl om en bestemt flise passer til dit projekt, så kan det være en god ide at spørge en ekspert. Hvis du oplever, at din drømmeflise ikke egner sig specielt godt til dit projekt, kan en ekspert hjælpe dig med at finde en lignende flise.  

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger fliser? 

Der findes et kæmpe marked indenfor fliser, hvilket også betyder, at det kan være svært at navigere rundt. Når du skal vælge en flise, er det nemmest først at vælge efter udseendet. Hvis du kun skal have fliser på et lille område, kan man godt lide at eksperimentere med fliser i vilde former og farver. Du kan også sagtens bruge farverige fliser på vægge og gulv, hvis du elsker farven, men det kan hurtigt se voldsomt ud. Når du har en ide om udseendet, kan du begynde at overveje materialet.  

Natursten giver et flot og organisk udseende, da de er hugget direkte ud af et bjerg. Ulemperne ved natursten er dog, at de ikke er lige så holdbare som keramik. Keramikfliser kan fås i forskellige farver, og kan holde til stort set alle rengøringsmidler til forskel for natursten.  

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031