Derfor skal du have en bibs sut til din baby


bibs sutter

Hvis du skal til at have en baby, så ved du måske allerede, at der er mange ting, man skal have styr på. Det kan være svært at finde et overblik, men det er godt at få styr på tingene.

Hvis du skal have en god sut til din baby, så kan du vælge at bruge Bibs sutter. Bibs sutter har været på markedet siden 1970, og derfor kan du være sikker på, at du får en god sut. Bibs sutter findes i 30 forskellige farver, så du kan sagtens finde en sut i en farve, du kan lide. Du kan jo også vælge flere forskellige farver, så du kan skifte mellem dem og eventuelt matche det med babyen outfit. Bibs sutter er desuden kendt for at have en fantastisk holdbarhed og høj kvalitet. Det er altså noget, du kan være sikker på holder.

bibs sutter

Hvorfor vælge bibs sutter?

Der er flere gode grunde til, at det er en god idé at vælge bibs sutter til ens baby. For det første, så er de allergivenlige – og dét er jo vigtigt, når det er noget, du skal stikke ind i munden på dit barn! For det andet, så har de en praktisk ventil, så du er sikker på, at den er nem at bruge for babyen. For det tredje, så er sutterne anatomiske, og de indeholder ikke parfumer eller parabener. At sutten er anatomisk betyder, at det minder meget om et bryst. Derfor kan du være sikker på, at barnet også får trænet sin sutteteknik, når det bruger sutten.

Hvilken bibs sut skal man vælge?

Der er mange forskellige bibs sutter at vælge imellem. Du kan både få runde og flade sutter og få dem i forskellige størrelser. De runde bibs er især gode til babyer, der er nyfødte og de flade bibs er særligt gode til babyer, der bruger flaske. De runde sutter minder mere om et bryst, og derfor er de særligt gode til de nyfødte.

Latex eller silikone?

Du kan også vælge bibs sutterne i forskelligt materiale. De runde bibs sutter har et suttehoved af latex – hvilket man også kalder for naturgummi. Det er et materiale, der er rart for babyen at sutte på. Hvis du hellere vil have en sut af silikone, så skal du vælge en flad sut. Det kan f.eks. være et godt valg, hvis din baby lider af latexallergi. En anden fordel ved silikone er, at silikone godt kan være nemmere at rengøre. Det er jo også noget, du kan overveje, når du skal finde ud af, hvilket sut du skal vælge. Du skal naturligvis også overveje hvilken størrelse, du skal vælge, når du skal vælge en sut. Forskellen i størrelsen ligger i længden på sutten – altså det stykke, der skal ind i babyen mund. Når du skal finde ud af, hvilken størrelse du skal vælge, så skal du lade din baby bestemme. Du kan altså prøve begge størrelse og se, hvad din baby responderer bedst på.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930