Få hjælp til at sikre et godt arbejdsmiljø fra ArbejdsmiljøGruppen


Lovgivning er kompliceret det meste af tiden. Der er ufattelig mange ting at holde styr på, og det kan have store konsekvenser, hvis en virksomhed ikke lever op til diverse regler og paragraffer. Du bør derfor altid være ajourført med den gældende lovgivning indenfor alle de områder, der har relevans for din virksomhed.

Det er dog svært at holde overblikket, og det kan ligeledes være svært generelt at sætte sig ind i lovgivningen. Derfor bør du søge hjælp udefra. Virksomheder som ArbejdsmiljøGruppen kan hjælpe dig til at blive bekendt med lovgivningen.

En af de vigtigste lovgivninger for en arbejdsplads er arbejdsmiljøloven. Den relaterer sig til naturligvis til arbejdsmiljøet på en arbejdsplads, og den er skabt for at sikre ordentlige arbejdsforhold for de ansatte. Via ArbejdsmiljøGruppen kan du blive velbevandret i netop arbejdsmiljøloven, så du kan sikre dine ansatte de bedste arbejdsforhold.

Rådgivning og kurser

ArbejdsmiljøGruppen kan uddanne dig indenfor lovgivningen ved hjælp af generel rådgivning eller mere omfattende kurser. De har autoriserede rådgivere, der har erfaring indenfor fysiske, psykiske og kemiske områder, så du får dækket alle hjørner af lovgivningen.

Ved at hyre ArbejdsmiljøGruppen får du hjælp fra en fleksibel virksomhed, der kan skræddersy deres rådgivning til netop dine behov og kan tilbyde dig en arbejdsmiljøuddannelse.

Få værktøjerne til at forbedre arbejdsmiljøet

Med en arbejdsmiljøuddannelse får du de helt rette redskaber til at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Det kan lyde omfattende, men denne uddannelse tager faktisk kun 3 dage og kan endda tages online, hvis du skulle ønske det.

Formålet med uddannelsen er at give dig præcis den viden og de redskaber, som du har brug for, så du kan skabe de bedst mulige forhold på arbejdspladsen. Som eksempel kan du få en uddannelse, der er skræddersyet til arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og arbejdsmiljøkoordinatorer. ArbejdsmiljøGruppen har også suppleringskurser, hvis du ønsker at tilføje et ekstra lag til kurserne.

Hvad dækker arbejdsmiljøuddannelsen?

For at specificere uddannelsen en smule kan der her nævnes et par vigtige punkter, du får dækket i din uddannelse:

Ideer til hvordan du kan udvikle arbejdsmiljøet i virksomheden

Hvilke pligter og ansvar de forskellige ledere og repræsentanter har

Hvordan du anmelder og kan analysere arbejdsulykker

Hvilke generelle funktioner og opgaver arbejdsmiljøorganisationen har

Hold det simpelt med rådgivning

Hvis en arbejdsmiljøuddannelse virker for omfattende for dig, kan du også få generel rådgivning hos ArbejdsmiljøGruppen. Ved at besøge https://arbejdsmiljoegruppen.dk/ kan du finde priser og mange forskellige tilbud på rådgivning.

Rådgivningen starter med et møde, hvor I sammen vil finde ud af, hvad din virksomhed specifikt har brug for hjælp med. Hver arbejdsplads har deres egne problematikker, så det er vigtigt at får sporet sig ind på, hvad du har brug for hjælp til.

Der er mange forskellige tilbud. Det kunne for eksempel være rådgivning om beredskabsplaner, sikkerhed på arbejdspladsen eller blot all round arbejdsmiljørådgivning. Helt generelt set vil rådgivningen dog dække både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. På den måde kommer I sammen frem til, hvordan du skaber de bedst mulige arbejdsforhold.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930