Hold dit aktivitetsniveau i gang med et motiverende GPS ur


GPS ur

Det kan nogle gange virke uoverskueligt at få nok motion i løbet af ugen, hvis man samtidigt har et fuldtidsarbejdet og en hektisk hverdag med mand, hus og børn. Det kan være svært at sætte tid af til at lave enten motion, løbe, træne eller andet, som i virkeligheden kunne være med til at give den fornødne energi til de daglige gøremål.

Når man har en hverdag, der ikke tillader, at man f.eks. tager afsted til et fitnesscenter, så er kunsten, at man holder sig igang løbende i løbet af dagen for at holde aktivitetsniveauet oppe. Man kan i hverdagen lave en slags skjult motion via de opgaver, man normalt laver. Noget af det, der kan motivere til at holde aktivitetsniveauet i gang, er ved, at man har et GPS ur på armen. Den kommer nemlig med en venlig reminder om, at man nu har siddet stille for længe. Læs mere om GPS ure her i artiklen eller direkte på hjemmesiden https://mysmartwatch.dk/.

Skjult motion i hverdagen

Når man ikke har tid til at tage i træningscenter eller på længere gåture og løbeture, må man gøre noget andet for at holde aktivitetsniveauet oppe. Man kan gøre det, at man laver skjult motion i løbet af dagen. Skjult motion kan f.eks. være, at man parkerer længst væk på parkeringspladsen, når man skal handle ind, så man får flere skridt, eller det kan være, at man benytter sig af de toiletter, der ligger længst væk på arbejdspladsen.

Der er mange gode fifs til, hvordan man kan få lidt ekstra skridt i løbet af dagen. F.eks. hvis man arbejder på kontor, kan man overveje at printe ud lidt oftere end normalt, så man får flere ture frem og tilbage til printeren. I hjemmet kan man også sagtens tænke noget motion ind. Man kan f.eks. gå op og ned af trapperne et par gange osv. Almindelig rengøring er også en slags skjult motion, og her kan man tænke over i hvilken hastighed man gør det. Man kan måske komme afsted med at holde tempoet oppe, mens man støvsuger f.eks. ved, at man har lidt musik i ørene imens.

Hold øje med dit GPS ur – den fortæller, om du har været aktiv nok i løbet af dagen

En god måde at få overblik over ens skjulte motion er ved løbende i løbet af dage at holde øje med ens GPS ur. GPS uret registrerer alle skridt du tager, uanset om de er taget via en længere gåtur eller i løbet af dagen som den skjulte motion. Den skjulte motion er jo i sig selv skjult, så det er ikke altid, man lægger mærke til, om man har husket det. Derfor kan GPS uret hjælpe en med at holde øje. Det virker for mange meget motiverende med GPS uret, der ofte har mange funktioner såsom at registrere ens aktivitets intensitet. GPS uret findes i mange udgaver og fra mange forhandlere. Sørg for at købe dit nye GPS ur allerede i dag!

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031