Hos Egerbyg kan de det hele


Egerbyg

Stort set ligemeget hvilket byggeprojekt, du skal i gang med, er det oplagt at benytte Egerbyg. Hos Egerbyg udfører de entrepriser af alle slags. Både mindre renoveringer og større tilbygninger. Både hvis du bor i lejlighed eller i hus, har de rigtig meget at tilbyde.

Grundlagt i 2007

Grundlæggerne af firmaet, Anders Eger og Jørgen Damkiær, stammer ikke fra København, men i 2007 grundlagde de Egerbyg i netop Danmarks hovedstad. Siden har virksomheden renoveret danskernes boliger, og kan via deres netværk løse rigtig mange opgaver med udgangspunkt i mange forskellige faggrupper. De tilbyder den bedste rådgivning, og så tilbyder de håndværk af bedste kvalitet. De har i øvrigt fokus på mangfoldighed blandt medarbejdere og at have et godt arbejdsmiljø. De har som virksomhed modtaget flere priser, og har også fokus på bæredygtighed.

Stort og småt

Hos Egerbyg er de altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Det både når det gælder store og små projekter. Faktisk er det bare at udfylde en online formular og så bliver du kontakt med et tilbud. Det kan ikke være meget lettere.

Gode anmeldelser

Det er normalt, at man inden man køber en vare eller serviceydelse online, så undersøger de fleste de anmeldelser, der findes om den ydelse, der skal køres. Mange søger mod det populære Trustpilot, og her finder du nogle rigtig gode anmeldelser om Egerbyg. Rigtig mange skriver om deres tilfredshed med de projekter, der er blevet gennemført. “Rigtig god service”, skriver flere om firmaet på Trustpilot. Også på Google findes rigtig mange gode anmeldelser.

Egerbyg

Renovering af lejligheden

Bor du i lejlighed, og har noget, der skal renoveres, er det oplagt at søge mod Egerbyg. Det er både, hvis du drømmer om en gennemgribende renovering, eller blot nogle mindre projekter til at pifte din lejlighed op. Hos Egerbyg arbejder de både med lejligheder i et plan, og har også projekter med imponerede lejligheder på to plan. De kan i cases online fremvise nogle virkelig imponerende lejligheder, der tidligere er gennemrenoveret.

Renovering af dit hus

Til dig der bor i hus kan Egerbyg også tilbyde renovering af alt fra små familiehuse til de helt store villaer. Gennem tiden er der udført renoveringer af rigtig mange forskellige huse, og det er blevet en specialitet med hovedentrepriser, hvor der kan give rigtig gode priser. På virksomhedens website kan man blive inspireret af en case med et hus med sø-udsigt. Et hus lavet i lyse farver og blandt andet med store vinduer.

Åbenhed på priserne

Hos Egerbyg er der åbenhed omkring pris, og du kan på deres website læse om hvilke priser, der faktureres ud fra. De garanterer at der ikke kommer ekstra regninger, og at der faktureres kun i helt timer. Er du en loyalitetskunde kan du få specielle priser, der gør det hele lettere at overskue. Og skal du blot bruge en håndværkerrådgivning er der helt faste priser for denne service. Altså du bliver ikke overrasket, når du modtager fakturaen, når dit projekt er færdigt.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031