Negleaften med veninderne


neglekunst

Dig og dine veninder er sikkert glade for at bruge tid sammen, og det kan være i nyder at tage på en shoppingtur sammen og så sætte jer på en cafe bagefter med en kop kaffe. Tid med veninderne er noget nok nyder. Alt efter hvilken slags venindegruppe i er, kan det være i også godt kan lide at gå til frisøren sammen, eller måske få gå i en neglesalon og få lagt gel polish. Alle disse ting kan være rigtig hyggeligt, men det kan også ende med at blive lidt små dyrt i længden. Nogle gange kan man stå i én situation, hvor det ikke er alle i venindegruppen som tjener lige meget, også kan det blive svært at kunne blive ved med at gøre disse hyggelige ting sammen. Derfor kan I jo prøve at gøre nogle af tingene på en lidt billegere måde. Det kan være i skal prøve at lave en negleaften hjemme hos en jer i stedet for at tage i en neglesalon, som ikke alle har råd til.

Negleaften med gel polish

Man kan relativt nemt gøre nogle af de aktiviteter i laver lidt mere prisvenlige. I kan jo lave en neglesalon hjemme hos en af jer. For at gøre aftenen lidt mere autentisk, kan I jo overveje om I skal bruge gel polish i stedet for de gamle neglelakker. Gel polish kan købes man steder til rimelige priser som for eksempel NR Kosmetik .Der er sikkert mange af jer der får lagt gel polish, når i får lavet negle.  Gel polish er tilstrækkeligt simpelt til det er noget i kan gøre der hjemme uden den store forberedelse.

Alt i skal anskaffe jer for at lave negle med gel polish, er en neglelampe, som bruges til at hærde jeres gel polish med, og skal I sørge for at have de rette neglefile. Derudover skal I selvfølgelig sørge for at købe noget gel polish i de farver I kunne tænke jer. En måde man kan gøre det på er måske at alle køber en gel polish og tager med til jeres hyggeaften, på den måde har i alle sammen lidt flere valgmuligheder, når det kommer til farven på jeres negle. Derudover er det en måde at fordele udgiften, så i hver køber en i stedet for at én skal købe fem.

flotte negle

Husk hyggen

Det er selvfølgelig vigtigt med lidt forskellige valgmuligheder, når det kommer til gel polish, men det gode ved at i er derhjemme, er i kan tage jer lidt ekstra tid. På den måde har i mulighed for virkelig at være omhyggelige, og tage jer god tid til at file og forme hinandens negle.  Og derefter stille og roligt lægge gel polish på. Mens i gør det, er der jo rig mulighed for at skrue lidt op for hyggen, med lidt lækkert at spise og drikke. I kan gøre det hele lidt mere lækkert. Det kan I gøre for eksempel at dele en flaske champagne, eller måske bruge lidt tid på at lave lækre cocktails og spise lidt lækkert takeout sammen.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031