Parterapeut i København


parterapeut

Det siges af mange, at det voksne parforhold er et af de mest komplicerede forhold, der findes. Ikke nok med, at du og din partner tilbringer rigtig meget tid sammen, så har I også hver jeres livserfaringer med i bagagen. Det kan nogle gange være svært at få det hele til at passe ind i en normal hverdag – men heldigvis er der hjælp at hente, fx her: https://thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/.  

Hvad er parterapi? 

At gå hos en parterapeut er ikke et tegn på, at jeres forhold er ved at gå i stykker. Det er netop et tegn på, at I er villige til at få det til at virke. Det handler om at finde roden til konflikterne og lære jer, hvordan I løser dem på en måde, der giver mening for jer begge. Fordi alle som oftest bringer nogle af deres tidligere oplevelser med ind i nye forhold, så kan det være, at du eller din partner holder fast i gamle adfærdsmønstre, der har været skadelige i tidligere forhold og nu også går ud over det nuværende.  

En parterapeut kan lære jer, hvordan I opdager den skadelige adfærd og undgår den, så jeres samtaler kan blive konstruktive fremfor destruktive.  

Effekten  

Mange par går allerede hjem med en bedre følelse i maven efter den første session, fordi I får redskaber med hjem med det samme, der kan hjælpe jer næste gang, en situation er ved at tage overhånd. Det betyder også, at I fra session til session kommer til at se udviklingen på helt tæt hånd. De fleste par har mellem fire og otte sessioner, inden de er færdige med deres forløb og kan gå tilbage til hverdagen. Målet er at skabe en bedre harmoni i jeres parforhold, så I kan finde tilbage til alle de gode stunder, som der gerne skal være mange flere af, end de dårlige. Og ved at gå til hos en parterapeut giver I også hinanden et løfte, allerede inden I tager afsted til jeres første aftale. I stedet for at lade problemerne vinde over jeres forhold, så vælger I at sige, at I vil kæmpe for, at det hele kan lykkedes. Og det er første skridt på vejen.  

The Praxis 

Linket længere oppe henviser til en terapeut, hvis firma går under navnet The Praxis. Hvis du og din partner går med tanker om at starte hos en parterapeut, så er dette et oplagt sted. Hos The Praxis får I nemlig professionel og anerkendt hjælp af en terapeut, der ligger meget vægt på, at parterapi ikke er en falliterklæring. I går jo ikke til parterapi, hvis I ikke er villige til at kæmpe for hinanden. Derfor skal I også have den bedst mulige chance, og det får I ved at få hjælp af The Praxis. Med tilpassede forløb, der aldrig trænger jer op i en krog eller generaliserer jeres situation, så kan I gå fra jeres sessioner med en fornemmelse af, at I bliver hørt og fremadrettet kan håndtere eventuelle konflikter på en sund og konstruktiv måde.  

Hvis du gerne vil lære mere eller booke en tid hos The Praxis, så kan du følge linket længere oppe.  

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930