Så nemt er det at stifte selskab som ApS


opret aps

Har du overvejet at skifte eller omregistrere dit selskab som ApS, men hele processen virker en smule uoverskuelig, fordi du ikke har helt styr på det juridiske i situationen og helst ikke vil udarbejde noget, hvor juraen ikke er i orden, fordi der skal være styr på alt i din virksomhed? Så er du ikke alene. Men der findes heldigvis steder, hvor man kan få den hjælp og rådgivning der er nødvendig for lige præcis din situation. Nu kan du besøge https://www.nemadvokat.dk/selskabsstiftelse/stiftelse-af-aps/, hvor der tilbydes hjælp til dit behov.

Det rigtige valg for dig

Hvad end du allerede har en virksomhed, der skal omregistreres fra enkeltmandsvirksomhed til ApS, eller om du skal have hjælp helt fra bunden til at oprette ApS, så er det til at få hjælp online. Her får du de informationer om de juridiske dokumenter som skal oprettes og hvad det vil sige at have et selskab oprettet som ApS og hjælpen til at få dem udarbejdet. Du får endvidere hjælp til oprettelse og anskaffelse af CVR-nr. og godkendelse af selskabskapitalen der ligger på 40.000 kr. enten kontant eller i form af værdipapirer. Fordelen ved at få hjælp her er, at det er rådgivere med speciale i netop dette område, og som har erfaring gennem mange tidligere ekspertiser inden for netop dette område.

opret aps

Hvad består hjælpen af?

Du får hos firmaet hjælp til hele processen. Du får hjælp til at oprette dit CVR-nr. og ApS. Derudover får du tildelt din egen specialiserede rådgiver som hjælper dig med generelle spørgsmål og rådgivning, udarbejdelse af stiftelsesdokumenter, vedtægter og ejerbog som alt sammen er en nødvendighed for at eje et ApS.

Derudover hjælpes der med registrering til Erhvervsstyrelsen og sikrer at dette foregår korrekt. Det er også hos din rådgiver, at du kan få godkendt din selskabskapital, så der skal involveres færrest muligt i processen. Det betyder også, at din rådgiver hjælper med at sikre at det er en korrekt registrering af virksomhedens reelle ejere. Der hjælpes endvidere med at sikre en korrekt oprettelse af virksomhedens NEM-konto, således udbetaling af kapitalen kan foregå nemt og uden besvær for dig.

Derfor kan det betale sig

Du får som sagt hjælp til hele processen af at opstarte et firma og oprette dette som ApS. Fordi digitaliseringsprocessen er høj, så forventes det, at du modtager CVR-nr. og dit ApS inden for det første døgn. Samtidig får du hurtigt betjening i forbindelse med godkendelsen af din selskabskapital. Selv på de travle dage, tager det ikke længere end forventeligt op til to til fire dage, før du modtager en bekræftelse på en gennemført oprettelse af ApS for din virksomhed. Så hvis du er god til at indsende den rigtige information for dig selv og virksomheden, så får du hurtig, professionel hjælp. Der er ikke grund til at vente længere med at realisere drømmen eller optimere det, du allerede har arbejdet på at gøre til en succes, når der er alt hjælp at hente.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930