Skal du have nyt køkken eller bad?


nyt køkken

Hvis du har sat dig for at du vil have nyt køkken eller bad, så skal du fra starten af gøre dig klart at det ikke nødvendigvis er en billig eller simpel manøvre, alene af den årsag at det for begge rum normalt gør sig gældende, at det areal der skal laves som nyt normalt er relativt begrænset. Og at der for specielt badeværelset gælder specielle regler for hvordan arbejdet skal udføres, alene af den årsag at det er et rum der hver dag bliver udsat for både fugt og vand.

Det giver så også den konsekvens, at hvis arbejdet ikke udføres korrekt, så kan det give alvorlige skader, som både kan være bekostelige at udbedre, og ikke nok med det, det kan skade andre bygningsdele.

Inden du går i gang, så kan det være en rigtig god idé at tage en professionel med på råd, M3S Murer i Stenløse er en virksomhed med mere end 20 års erfaring som murer, og med alle opgaver der relaterer sig til murerfaget.

badeværelse

De forskellige faser i processen

Hvis du skal have nyt køkken eller bad, så vil det normalt være således, at processen kan deles op i 3 dele, der hver for sig skal give mening og til sidst gå op i en højere enhed der fører til slutmålet. Sådan vil det se ud, hvis du får hjælp af en murer i Stenløse:

  • Planlægning – hvordan forestiller du dig det endelige resultat skal se ud? Du skal overveje hvad du har behov for og hvem der skal levere det, få styr på hvilke regler der gælder, og hvordan du er stillet rent forsikringsmæssigt. I denne del af processen kan også vælges at få indhentet tilbud og lavet aftaler.
  • Arbejdets praktiske udførelse – hvad skal der leveres? Hvordan og hvornår skal det leveres? Hvem skal gøre hvad, og i hvilken rækkefølge?
  • Arbejdets aflevering – ved ethvert større arbejde kan en byggeteknisk gennemgang afsløre hvor der måtte være opstået fejl og mangler der skal udbedres.

Hvor skal inspirationen komme fra?

Før du kommer til den praktiske udførelse af arbejdet, så er der ting du skal overveje, som fx hvilken stil du vil gå med, hvor du kan konsultere blade og bøger, fysiske butikker og naturligvis internettet, men du kan faktisk også få råd og vejledning fra håndværkeren.

Men husk at hvis du insisterer på at indrette et hypermoderne køkken eller bad, som er helt oppe i tiden og trendy lige nu og her, så kan der være fare for at den dag hvor trenden ændrer sig, så passer det slet ikke til tiden og vil virke forkert.

En anden ting kan være at hvis du indretter for personligt eller outreret, så kan det være noget der kan gøre din bolig sværere at sælge, og du bør måske gå med den mere klassiske indretning.

Husk blot uanset hvad at få professionel hjælp fra en Murer Stenlæse, hvis du ikke selv mener, at du kan klare opgaven.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031