System til bestilling af mødeforplejning i kantinen – derfor er det smart 


Bestilling af mødeforplejning

Kantinen har en stor betydning for virksomhedens hverdag. Det er jo blandt andet her, at mange køber deres mad, som giver dem energi til resten af arbejdsdagen. Det er derfor også vigtigt, at der kommer fokus på, hvordan kantinen kan optimeres og effektiviseres, da det jo er en vigtig del af mange medarbejderes arbejdsdag. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af et system til bestilling af mødeforplejning. Lær mere om dette ved at læse videre her.

Online bestilling af mødeforplejning 

I virksomhedens kantine er en stor del af arbejdsopgaverne helt sikkert forplejning til diverse møder. I og med at det er en opgave, som køkkenmedarbejdere bruger meget af deres tid på, kan det også være et godt sted at kigge, for at optimere kantinen. Det kan for eksempel være ved hjælp af et system, der gør Bestilling af mødeforplejning online til en realitet.

På den måde vil medarbejderne altså nemt kunne bestille præcis den forplejning, som de ønsker til det pågældende møde. Det vil være nemt og hurtigt, og derudover også spare køkkenmedarbejderne for en helt masse besvær. Det kan altså derfor være noget der skal overvejes, hvis du ønsker at optimere virksomhedens kantine. 

Nemmere for køkkenmedarbejderne 

Som sagt vil dette nye system til kantinen også være noget, som er med til at gøre køkkenmedarbejdernes dag en del nemmere. Ved at gøre det muligt med dette nye system at bestille forplejning til møder online, slipper køkkenmedarbejderne nemlig for manuelt at skulle tage imod de forskellige ordrer. Før ville det nemlig kræve en mail, en personlig bestilling eller et telefonopkald, hvis der skulle bestilles forplejning til møde. 

Ved at det med dette system nemt kan gøres online i stedet, betyder det altså også, at køkkenmedarbejderne slipper for at skulle svare mails, opkald og lignende. De vil i stedet blot kunne se på deres skærm, at en ny ordre er kommet. 

Gør det nemt at se, hvad der kan bestilles 

Dette system til bestilling af mødeforplejning er også noget, der gør det nemmere for medarbejderne at se, hvad der faktisk er tilgængeligt i kantinen, og hvilket sortiment der er at vælge imellem. Køkkenmedarbejderne kan nemlig selv indtaste, hvad der kan vælges imellem på de forskellige ugedage. På den måde vil der altså aldrig være tvivl om, hvad der er at vælge imellem, når der skal bestilles mødeforplejning fra kantinen. 

Dette kan også være med til at spare køkkenmedarbejderne for altid at skulle svare på, hvad der er i kantinen af mad, som kan bestilles som mødeforplejning. Udover at kunne indtaste det forskellige mad, som er tilgængeligt, vil køkkenmedarbejderne også kunne sætte en deadline på, hvornår maden kan bestilles – på den måde kan det nemlig undgås med bestillinger der laves for sent. 

Alt dette er altså fordele som jeres kantine kan opleve, når det kommer til bestilling af mødeforplejning, hvis i vælger dette smarte system. Det vil helt sikkert være noget, der har en positiv indflydelse på hverdagen.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031