Vælg de rette fliser til badeværelset


https://flisebent.dk/

Der er rigtig mange, som har kastet sig over den store trend, det er blevet at renovere sit hjem. Det er moderne at bo smart og unikt, og flere og flere begynder at købe gamle boliger, for så at sætte dem fuldstændig i stand, så man kan bo så personligt og unikt som muligt.

Noget af det, som man blandt andet kan gøre for at give personlighed til sit nye hjem, er at vælge de helt rigtige fliser til badeværelset. Inspiration til fliser badeværelse kan du finde i linket, og ellers får du herunder tre bud på fliser, som kan se meget smarte ud på badeværelset, og som desuden passer ind i flere forskellige former for indretning.

De unikke sildeben

Der er så mange forskellige slags fliser at vælge imellem, at det næsten kan virke helt uoverskueligt at finde de helt rigtige. Hvis du dog ikke har noget imod en indretning, som er lidt højtråbende, og at du som person generelt ikke har noget imod at skille dig ud, så bør du bestemt overveje at kigge nærmere på de smarte sildeben.

Hvis du kender ordet sildeben, så kan du helt sikker også se for dig, hvordan det vil se ud på eksempelvis din badeværelsesvæg. Det er en mindre kontrolleret måde at have sine fliser på, selvom det selvfølgelig stadig er et mønster. Så det er altså en rigtig fin måde at give et helt andet udtryk på badeværelset, end hvis det bare var de små, klassiske firkantede mursten, som ses på mange badeværelser.

https://flisebent.dk/

Metrofliser til det moderne hjem

Hvis du godt kan lide at være med på moden og også gerne vil afspejle det i din bolig, så kan du eventuelt overveje, om du skal tage et kig på de smarte metrofliser. Det er en flise, som faktisk også har været meget populær at bruge i køkkenet, fordi det giver en god New Yorker vibe, som har været populær i et stykke tid.

Denne flise kan dog også sagtens bruge på badeværelset og giver netop dette moderne udtryk, som ikke råber alt for højt og ser alt for vildt ud, men som stadig har lidt mere kant end nogle af de mere almindelige valg. Man skal ikke være bange for at tage chancer.

Det rå betonlook

Hvis de to første bud har været lidt for fine og klassiske til din smag, så kan du også vælge at gå en mere rå vej og vælge betonfliser. Der er faktisk rigtig mange, som synes, at det er flot at indrette mere råt og simpelt, og på mange måder passer det også godt ind i den nordiske stil, hvor det særligt er følelsen af naturen, der skinner igennem i indretningen.

Så tag ud og kig på nogle smarte betonfliser, hvis du gerne synes, at dit badeværelse må have lidt mere kant end de tidligere bud kan give.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031