Bliv sygeplejerske på Zanzibar


sygeplejerske i udlandet

Er du under uddannelse som sygeplejerske, har du mulighed for at tage et praktikophold i udlandet. Et ophold som sygeplejerske i udlandet giver dig en hel unik erfaring og viden, som ruster dig til din fremtidige karriere inden for sundhedssektoren. Læs med her. 

Få unik erfaring med et udlandsophold 

Er du godt i gang med at uddanne dig som sygeplejerske, kan du med fordel krydre din uddannelse med et spændende ophold som sygeplejerske i udlandet. Et hospitalsophold i udlandet giver dig et helt unikt indblik i hospitalsverdenen og medicinsk erfaring, som du kan bruge fremadrettet i din sundhedsfaglige karriere. Du kan blive sygeplejerske i udlandet via Try Medics

Vælg selv længden på dit ophold 

Et hospitalsophold i udlandet kan vare fra 4 til 12 uger, alt efter hvad der passer ind i dit professionelle liv og til dine personlige omstændigheder. Er du endnu ikke gået i gang med dit studie, men overvejer du at blive sygeplejerske? Så kan du også komme i praktik. Gennem skyggepraktik kan du observere hospitalspersonale i udlandet. Praktikken kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning om studievalg, samtidig med at den ruster dig til dine videre studier. Eneste krav er, at du er fyldt 18 år og har en nysgerrighed og interesse for at opleve hospitalsvæsenet i andre dele af verden, for eksempel Zanzibar eller Uganda. 

Skygge- eller observationspraktik 

Når du kommer ud som sygeplejer eller sygeplejerske i udlandet, får du på forhånd udpeget en mentor fra en at Try Medics partnerhospitaler. Du følger din mentor i dagligdagen og tager med rundt til behandling af patienter. Mentorerne ved godt, at du som praktikant kan være helt grøn. De er forberedt på, at du skal lære og sikkert har masser af spørgsmål undervejs, når I går stuegang eller observerer patienter på hospitalet. Du vil typisk opleve behandling af sygdomme som malaria og tuberkulose, fødsler og operationer. Du vil så vidt muligt skulle skifte afdeling hver uge, så du får så meget ud af dit ophold som muligt. Som udsendt praktikant fra Try Medics er du ikke alene. Du vil have mindst en medstuderende sammen med dig. På denne måde kan I støtte hinanden undervejs i jeres praktikophold. 

Din praktikdag 

En almindelig dag i din praktik vil starte fra morgenstunden på hospitalet. Her følger du din mentor rundt til patienterne. Dagen vil slutte ved middagstid. Nogle få dage om ugen vil du typisk skulle deltage i undervisning om eftermiddagen. Her vil personalet lærer dig om teorien. Længden på din arbejdsdag afhænger naturligvis af omstændighederne. Det kan jo ske, at du skal deltage i længerevarende operationer og ikke har mulighed for at deltage i undervisningen. Tidsplanen er bevidst lagt sådan, at du kan få mest ud af dit udlandsophold. På denne måde bliver der også tid til masser af sightseeing og spændende aktiviteter. For eksempel svømning med delfiner på Zanzibar eller måske en safari på savannen i Uganda? Tag et praktikophold i udlandet og få en oplevelse for livet og muligheden for at opnå en unik indsigt i et andet lands hospitalsvæsen. 

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031