Derfor bør et læringstårn være en fast del af møblementet i børnefamilien


læringstårn til børn

Børn er nysgerrige og vil gerne lære. De vi gerne følge med i alt, hvad de voksne foretager sig. Hvis der er et sted, de er særligt interesseret i at være med, så må det siges at være køkkenet. Det er også rigtig smart at have børn med til at lave mad, så de kan se, hvordan maden laves og føle stolthed ved at være en del af madlavningen.

Dette kan desuden hjælpe på problemer med kræsne børn. Det er nemmere at overtale dem til at smage mad, de selv har tilberedt. Køkkenet er dog som bekendt en farlig arbejdsplads. Med et læringstårn kan du dog øge sikkerheden betydeligt for barnet.

Der er mange fordele ved at investere i et læringstårn:

  • Giver barnet en bedre arbejdsstilling ved bordet
  • Øger sikkerheden for barnet i køkkenet
  • Er justerbart
  • Nemt at rengøre
  • Ergonomisk
  • Flere funktioner
  • Bæredygtigt valg

Læringstårnet giver barnet mulighed for at deltage i øjenhøjde

Der er altid den udfordring i køkkenet, at barnet ikke kan få en ordentlig arbejdsstilling ved bordpladsen. Hvis barnet står på en stol, kommer det for højt op og kan falde ned. Sidder det på bordet, bliver det bøvlet for barnet at bruge bordet. Med et læringstårn kan barnet komme op i den rette højde og opnå en god arbejdsstilling.

Sikker deltagelse for barnet i køkkenet

Sikkerheden er et af de vigtigste grundlag for at anskaffe sig et læringstårn. Det er designet således, at barnet selv kan kravle op bagfra via et lille trin. Når barnet står på tårnet, er det godt beskyttet af en kant hele vejen rundt, så barnet ikke kan få overbalance og falde ud til en af siderne.

Læringstårnet følger barnet

Læringstårnet er justerbart. Det kan derfor anvendes til borde i mange forskellige højder. Det kan ligeledes indstilles, så det passer til barnets højde. Det betyder også, at du kan justere det i takt ed, at barnet vokser. Læringstårnet kan derved følge barnet, så du ikke behøver at købe et nyt, når barnet er vokset ud af det.

Nem rengøring

Det er yderst nemt at rengøre et læringstårn. Det er nemlig overfladebehandlet med en økologisk olie, så det får en afvisende overflade, der er let at rengøre med en fugtig klud.

Ergonomisk med god komfort

Tårnet er designet ergonomisk korrekt. Derved opnår barnet en god komfort, når det bruger det.

Læringstårn med flere funktioner

Der findes flere forskellige modeller af læringstårne. Du kan eksempelvis få et tårn, der kan foldes frem på midten, så det pludselig fungerer som et lille bord med en dertilhørende siddeplads. Bliver barnet træt af at være med i madlavningen, er det ekstremt smart, at man bare kan folde læringstårn og have en lille flytbar siddeplads, hvor barnet eksempelvis kan sidde og tegne.

Økologi og bæredygtighed

Endnu en vigtig detalje ved et læringstårn er, at det er et bæredygtigt valg. Det er nemlig produceret i økologisk, massivt bøgetræ. Dette sikrer en rigtig god kvalitet og holdbarhed. Naturligvis er en anvendte ak også økologisk, så alt ved tårnet er bæredygtigt.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930