Valnød er et godt valg til et spisebord


Spisebord valnød

Valnød er en hård træsort. Det vil sige at den allerede fra naturens side er velegnet til at lave møbler af, eksempelvis et spisebord i valnød. Valnød er brun, modsat gran og fyr som er meget lyse træsorter. Fyr og gran er i øvrigt heller ikke hårde træsorter. Valnøddens brune farver har et utal af nuancer i hvert eneste udskårne stykke. Ind i mellem findes der stykker som efter behandling, nærmest har områder af guld og kobber.

Se et udvalg af spiseborde her: https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/.

Behandling af valnød

Om man vil behandle dit spisebord i valnød med olie eller lak er lidt ens smagssag. Begge dele er utroligt smukt. Valnød er lidt at sammenligne med en våd strandsten. Når den er tør er den bare almindeligt pæn. I samme øjeblik du giver den vand bliver den vidunderlig smuk og afslører de vildeste farvespil. Det samme sker for valnød der bliver behandlet med olie eller lak.

Et spisebord i valnød kan blive husets vigtigste møbel

Et spisebord kan være et samlingspunkt. Hvis spisebordet står i køkkenet eller i direkte forlængelse af køkkenet, kan det blive rammen om hele familien og alle der kommer på besøg. Et spisebord er i sin natur et brugsbord med et hovedformål om mange små andre formål. Det er rammen om måltiderne og alle små pauser med kaffe eller mellemmåltider. Men det er også et sted at hænge ud. det kan sagtens være her der er gæster og mindre sammenkomster af enhver art. Det kan være her ungerne læser lektier, mens nogen laver mad i køkkenet og samtidig kan bistå med lektierne. Et spisebord i valnød er med andre ord et bord med rigtig mange vigtige funktioner.

Bliv glad for dit nye spisebord i valnød

Når man køber noget nyt er man ofte lidt øm over det. uanset om det er en ny bil, lænestol, spisebord valnød, eller hvad det nu måtte være. Den første ris eller lille hak er meget træls også selv om man ved på forhånd at det sker. Hvis man skal blive rigtig glad for sit spisebord i valnød er det vigtigt at man bearbejder tanken om et fint bord, som er fint og nyt for evigt. Bordet er et brugsbord og det skal det have lov til at være. Hvis bordet skal være rammen om rigtig mange af familiens aktiviteter, så nytter det ikke noget med strenge blikke og aftørringer i tide og utide. Bordet skal bruges som det det er.

Brug dit bord og giv det nyt liv

Valnød er en helt utrolig stærk og langtidsholdbar træsort. Den tager lang tid om at blive trist at se på, hvis den er ordentligt behandlet fra starten. Den er også temmelig modstandsdygtig mod ridser og hak. Synes du en dag at bordet er blevet rigtig træls at se på, kan du vælge at give det en let overfladeslibning og så behandle det med olie eller lak igen. Bordet vil på ny fremstå i al sin pragt og afsløre træets smukke spil.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930