Køb et fadølsanlæg til din næste fest


fadølsanlæg

Står du overfor at skulle holde fest for din familie og venner? Til en god fest må der aldrig mangle drikkevarer, men det kan være ret dyrt. I stedet for at købe forskellige drikkevarer, er det værd at købe et fadølsanlæg, som uden tvivl sætter gang i festen.  

Hvorfor købe et fadølsanlæg?  

Drikkevarer er én af de dyre udgifter, når du skal holde fest. Det kan derfor godt betale sig at købe et fadølsanlæg. Det er billigere end at købe drikkevarer separat og skaber en festlig og god stemning. Du kan lave din egen bar, hvor du kan stå for serveringen, eller dine gæster selv kan tappe øl. Du skænker den perfekte fadøl ved at tippe glasset en smule, mens du tapper øllen. På den måde undgår du en masse unødvendig skum.   

Køb dit fadølsanlæg her  

Nu tænker du måske, at et fadølsanlæg fylder rigtig meget. Dette er dog ikke tilfældet. I dag kan du købe fadølsanlæg, som ikke fylder meget, så der er plads til det, hvad end du bor i en mindre lejlighed eller i et stort hus. Du kan købe dit fadølsanlæg på https://tapshop.dk/, hvor du kan købe alt det, du skal bruge. Fadølsanlæggene fås i forskellige prisklasser og størrelser og med én eller to haner. Herefter er det bare at fylde dem med de øl, du bedst kan lide. Fadølsanlægget er oplagt til større fester som eksempelvis havefester, julefrokoster og bryllupper. Husk, at rengøre fadølsanlægget grundigt efter brug, så det holder sig velfungerende i længere tid. Udover anlæggene kan du også købe en masse forskelligt tilbehør for en komplet fadølsoplevelse. Det kan for eksempel være ekstra tappehaner, filtre og rengøringsartikler.  

Guide til opsætning 

Du skal ikke lade dig afskrække, hvis du aldrig har stået med et fadølsanlæg før. Der følger en brugsanvisning med til fadølsanlægget, og ellers findes der masser af gode guides og videoer, som udførligt demonstrerer, hvordan du sætter dit fadølsanlæg op.  

Hvilken type fadølsanlæg skal jeg købe?  

Det kan være svært at vælge det rigtige fadølsanlæg. Fadølsanlæggene kan skænke 30, 50 eller helt op til 90 liter i timen, så her skal du regne på, hvor mange gæster du får. Dine gæster kommer i hvertfald ikke til at tørste. Fadølsanlæg med kompressor er nemme at bruge, fylder ikke meget og kræver ikke en tilkoblet kulsyreflaske. Du kan også købe en fadølskøler, hvor køleren bruger koldt vand til at cirkulere vandet op til hanerne. Her skal du huske at købe det nødvendige udstyr, som forbinder fustagerne til hanerne.  

To typer fustager 

Der findes to typer fustager, og du kan købe dem med eller uden pose, hvor øllen skal i. Metalfustager er uden pose og plastikfustager har oftest en pose. Holdbarheden kan desuden variere alt efter, hvilken type fustage du vælger, og om det er med eller uden kulsyreflaske. Der er allerede kulsyre i øllet fra producenten, kulsyreflasken hjælper blot med at presse øllet ud af fustagerne. Ved metalfustagen er holdbarheden ca. 7-10 dage og ved plastikfustager er holdbarheden mindst 6 uger.  

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031