Rygestop? Skift til e cigaretter


Ecigaretter

For de fleste rygere er det en uendelig kamp, når man skal kvitte smøgerne. Det er både den vanedannende nikotin, der er svær at undvære, men også ritualet kan være det sværeste at bryde. Her kan du erstatte de daglige cigaretter med e cigaretter, hvis du vil komme vanen til livs på en nem og enkel måde.

Hvad er e cigaretter?

E cigaretter er ikke længere en ny opfindelse, og de har indtaget verden med storm, efter de for nogle år tilbage kom på markedet.

Med en e cigaret damper du en særlig væske, der enten kan være tilsat nikotin eller ej. Væsken fordamper ved at den suges op i noget vat, der er omviklet en glødetråd. Når du varmer glødetråden op, vil væsken fordampe, så du kan inhalere den.

Derfor er der ingen direkte forbrænding forbundet med at dampe, hvilket er sundere end at tænde for en cigaret. Du kan finde mange spændende udgaver af de elektroniske cigaretter på https://gosmoke.dk.

Skru ned for nikotinen

Når du skal stoppe med nikotinen, så kan det føre til ubehag, hovedpine og irritation. Derfor kan du med fordel skifte til e cigaretterne, hvor du langsomt kan skrue ned for mængden af nikotin.

Da du selv blander nikotinen i din væske, bestemmer du også indholdet. Afhængigt af hvor meget du damper, kan du derfor helt selv sætte grænsen for, hvor meget nikotin du ønsker at indtage.

Det gør det også lettere at skrue langsomt ned, indtil du måske kun damper en lille smule eller måske slet ingen nikotin.

Så for dig, der tidligere har forsøgt at stoppe med en kold tyrker, kan en e cigaret være løsningen på at kvitte smøgerne helt.

Mange spændende smage

Det smarte ved e cigaretter er, at du ligesom mængden af nikotin kan få smagen, lige som du vil have den. Du skal derfor ikke kun vælge mellem forskellige smage af tobak, men du kan ryge tyggegummismag, lakrids- eller måske en bærsmag.

I dag findes der et utal af forhandlere, hvor du kan købe færdigblandede smage eller aromaer, så du kan komponere dine helt egne unikke og personlige udgaver.

Det tiltaler selvfølgelig også et helt nyt publikum, der ikke har brudt sig om cigaretter, men i stedet gerne damper de søde sliksmage. Simpelthen fordi de både smager godt og giver det lille kick.

Vær opmærksom på vanen

Selvom e cigaretter kan være en stor hjælp for dig, der gerne vil kvitte smøgerne, så er det stadig et vanedannende produkt. Væsken indeholder nikotin, og din krop vil derfor også vænne sig til mængderne. Særligt unge kan være mere udsatte for at komme ind i vanen med at dampe.

Hvis du vil slippe vanen helt, skal du derfor sørge for at få skruet ned på mængderne af nikotin, som du blander i dine væsker.

Alternativt kan du også blot nøjes med e cigaretten som et sundere valg en de klassiske cigaretter, da du undgår mange af de dårlige og sundhedsskadelige effekter, som cigaretter kan have på din krop.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031