Sådan du kan få flere naturfarver ind i dit hjem


plankebord

Synes du også nogle gange, at du er lidt for meget væk fra naturen? Det er ikke altid, at man har så meget tid til at nyde naturen, hvis man har en travl hverdag, hvor man arbejder meget. Det kan være, at du i stedet for skal fokusere på at få flere naturfarver ind i hjemmet. Men hvordan gør man lige det? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Indret med et smukt plankebord

Lige nu vinder plankeborde hjerter i mange danske hjem. Det er heller ikke så underligt, så plankeborde er enormt smukke. De passer både godt ind i den nordiske og klassiske indretning, og du kan både få et plankebord i mørke eller lyse nuancer, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Det er dejligt med et plankebord, når man gerne vil føle, at man er tættere på naturen. Et plankebord er jo fremstillet ud af smukt træ, som typisk er lakeret. Hvis du overvejer at indrette med et plankebord derhjemme, så kan du med fordel tage et kig på https://hofstrawagner.dk/collections/plankebord, som har et stort udvalg, du kan gå på opdagelse i.

plankebord

Få flere planter i hjemmet

Hvis der er noget, man kan tage ind i hjemmet, som har naturfarver, så må det virkelig også være planter. Du tænker måske meget ”grøn”, når du hører plante, men planter kan jo have mange farver. Det kan endda være, at du kan finde nogle blomster i en farve, der passer godt ind i dit hjem. Du kan selv bestemme, om du gerne vil have en masse små planter, eller om du hellere vil have nogle få store. Det ene udelukker naturligvis ikke det andet, og du bestemmer helt selv, hvor meget af en jungle dit hjem skal være.

Malerier om naturen

Det er også nemt at få noget mere natur ind i hjemmet, hvis man hænger billeder op, hvor der er natur på. Det kan være, at der er noget bestemt fra naturen, du godt kan lide at kigge på. Måske du elsker de mange marker, der pryder det danske landskab. Det kan også være, at du er fascineret af skov eller strand. Hvis du også kan lide dyr, så kan det være, at du kan finde et billede, hvor der både er natur og dyr. Der er nok ikke noget natur, som man ikke kan finde et billede af. Det er bare med at komme i gang med at lede.

Flere møbler i træ

Hvis du gerne vil have mere natur ind i dit hjem, så er det generelt en god idé, hvis du fokuserer på at have nogle møbler, der er fremstillet i træ. Det ser bare ikke så naturligt ud, hvis man har møbler i en masse kunstige farver. Du kan naturligvis også have lidt af hvert, men det gode ved møbler i træ er også, at du igen selv kan bestemme, om du gerne vil have mørke eller lyse møbler. Begge dele er nemlig muligt, og de er smukke på hver sin måde.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930