Træn i dit lokale fitnesscenter på Østerbro


Træning Østerbro

I dit lokale fitnesscenter på Østerbro, kan du udøve fysisk træning og fitness der er passende til dig og dit behov. Der er mulighed for det populære og effektive reformer træning, Heat It Up træning eller Bungee Fly. Træn kroppen i godt selskab med holdkammerater, venner og veninder eller kollegaer og nyd oplevelsen af en krop med mere styrke og en bedre balance samt større velvære. Med træning Østerbro hos https://www.energii.dk/har du de muligheder der skal til for at komme godt fra start, uanset om du er øvet eller nybegynder, på egen hånd eller med hjælp fra en personlig træner. Start allerede i dag og oplev en større kropslig sundhed og styrke i hverdagen.  

Opnå effektive resultater i en fart  

Træningsformen har betydning for hvor hurtigt og effektivt du kommer fra start og opnår de ønskede resultater som følge af træningen. Med en personlig træner kan du få hjælp til at finde frem til den helt rette træningsform til dig, der er tilpasset dine ønsker og behov. Samtidig kan du få hjælp til at tilpasse træningen undervejs og blive guidet til den bedst mulige effektive træning. Bliv prikket på ryggen når der er steder du kan optimere træningen og hold dig motiveret med en personlig træner der altid venter på dig og hjælper dig til dine mål og ønsker i forhold til træning. En personlig træner opsætter en realistisk træningsplan i samarbejde med dig og tager forbehold for eventuelle skavanker der skal tages hensyn til undervejs, så ikke du oplever unødige belastninger eller en u effektiv træning. Kontakt din personlige træner i dag og få en snak om dine ønsker så i sammen kan komme frem til en løsning der lader dig hurtigst muligt komme i mål med dine ønsker.  

Træn sammen med dine kollegaer  

Det er i disse dage ikke kun et spørgsmål om at have et godt sammenhold og god kommunikation og mentalt velvære på arbejdspladsen. Der er i dag også fokus på sundhed, både i forhold til kost og motion, hvor det står klart at når alle parametre er opfyldt, gives en større glæde i hverdagen hos både medarbejdere og i sidste ende også arbejdsgivere. Det er muligt at tage arbejdspladsen med i træningscentret, også hos træning Østerbro, hvor du kan træne sammen med dine kollegaer. Træn så ofte du vil og sammensæt dig eget hold med træningstidspunkter der passer ind i jeres arbejdsplan. Med en kollegial aktivitet udenfor arbejdsområdet opstår der hurtigt et ændret fokus med fællesskab samtidig med at kroppen styrkes. Det er særligt blevet populært for kontormedarbejdere eller stillesiddende arbejde at starte eller slutte dagen i et træningscenter. Bestem selv om der skal være tale om reformer træning, Heat It Up træning eller Bungee Fly og tilpas træningen til jeres ønsker og behov. Nyd dine kollegaer i et andet forum end noget der er arbejdsrelateret og oplev en større glæde, velvære og sundhed, på arbejdspladsen såvel som på hjemmefronten.  

Kalender

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031