Hvordan finder du den bedste powerbank?


powerbank til arbejdet

Der findes en række af elektroniske gadgets, som enhver husstand bør have liggende, fordi det med jævne mellemrum er noget man får brug for. Det kan være sådan noget som en lommelygte eller kuffertvægt. En af disse vigtige gadgets er også helt klart en god powerbank.

En powerbank er ikke bare en powerbank

Selvom det næsten er muligt at købe en powerbank alle vegne, så kan det altså være en rigtig god ide hvis man vælger at ofre lidt mere på den. For de ekstra funktioner eller den generelle bedre kvalitet vil komme dig til gavn på den lange bane. Det er klart at dens primære funktion blot er at skulle lade din smartphone op igen. Men nogle overvejelser der kunne være smarte at gøre sig inden man køber en powerbank, kunne være hvor ofte man ønsker at den skal kunne lade ens enhed op uden selv at blive ladet op og om man har brug at den kan mere en blot at lade. Ens behov for antal opladninger afhænger ofte af hvor længe man er væk fra normale muligheder for opladning, hvor godt ens enhed holder strøm og hvor mange enheder der skal bruge powerbanken.

kvinde med en powerbank

Powerbankens svar på en sweitzerkniv

En ting der for eksempel kan være godt at overveje, er hvorvidt du bør købe en powerbank solcelle. For selvom solcellerne i sig selv ikke er nok til lade den helt op, så vil det bidrage til at dens batteritid er længere end hvis den kun kunne oplades ved hjælp af et opladerkabel. Dette kan især være en fordel, hvis du skal bruger strømbanken i forbindelse med udendørsaktiviteter. For i sådanne situationer er det ofte svært at komme i nærheden af en stikkontakt og dermed oplade ens powerbank. Så derfor er det rart hvis den kan holde lidt længere på grund af solcellerne.

I mange tilfælde har disse strømbanke med solceller også nogle andre smarte funktioner indbygget i sig. For eksempel har flere af dem indbygget lommelygte. Dette kan også være et smart supplement til ens normale lommelygte på en camping- eller kanotur. Skulle man være meget uheldig og kommer ud for en ulykke, vil en sådan funktion også kunne hjælpe en til at signalere hjælp, hvis man moser SOS med den. Andre igen har sådan noget som et kompas integreret i sig. Sådanne funktioner gør ens powerbank endnu mere anvendelig. For nu kan den både bruges hvis din telefon trænger til en hurtig opladning på vej i skole eller på ferie, men den bliver også ekstra vigtig at have med når du for eksempel skal på campingferie. Det er lige før man kan sige det er powerbank verdenens svar på en sweitzerkniv. Hvor noget i forvejen brugbart, bliver endnu mere brugbart ved at tilføje gode ekstra funktioner.

Som du kan se, findes der en hel verden af powerbanks. Så uanset om du bare har brug for en lille en som du nemt kan have med i tasken eller om du godt kunne tænke dig en med lidt flere sjove funktioner, så vil du helt sikkert kunne finde en der opfylder alle dine behov.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031