Indret inde og ude med hængekøjer denne sommer


enjoy life

Sommeren er en rigtig god tid at lave en smule indretning i sit hjem, og til at bruge noget kvalitetstid i haven. Det kan være dejligt og afslappende at være i haven, og det er rart på langt sigt at gøre indretningen i huset mere hyggelig. Det at have hyggeligt inventar og gode hyggekroge i huset, gør det nemmere at slå sig ned på en søndag, eller ’kollapse’ efter en lang og produktiv arbejdsdag. Hængekøjer er en Sydamerikansk tradition, som også nemt kan bruges i Danske hjem. Den typiske indretningsmode i Danmark, kan sagtens suppleres med flotte dimensioner og varme farver.

Hvilken slags hængekøje er bedst?

Alle slags hængekøjer er gode. Når du køber din, handler det mest om at finde en som er i god kvalitet, og som passer godt ind i dit hjem stil-og farvemæssigt. Der findes hovedsageligt to slags hængekøjer. Den ene er den Mexicanske, og den anden er den Brasilianske hængekøje.

Find også et stort udvalg af hængekøjer på https://hængekøje.dk/.

Den Mexicanske hængekøje er oftest vævet ud af en fin tråd fra Mexico. Tråden er fremstillet i nylon, bomuld, eller outdoor materiale. Mange mener, at denne type er den mest behagelige, fordi det er den som strækker sig mest, og derved bedst afpasser sig til din kropsform.

Den Brasilianske køje er normalt syet i kraftigt bomuldsstof, og er derfor meget slidstærk. Brasilianske hængekøjer er den type, som oftest ses hos børnehaver og daginstitutioner, fordi de kan holde til at børnene hopper, snurrer, og på anden vis leger med den. Denne slags hængekøje har dog stadig stor æstetisk værdi, og kan sagtens bruges i indretningen eller i haven.

sydlandsk hængekøje

Hvordan bruger man hængekøjen indendørs?

At anvende en hængekøje til indretning i huset, kan være et kreativt og spændende projekt. Især i et land som Danmark, hvor mange mennesker skaber deres indretningsstil ved brug af primært lige linjer, og naturlig minimalisme, kan det være sjovt at få køjens ukonventionelle dimensioner til at passe ind.

Du kan bruge hængekøjen i alle sæsoner, fordi den om sommeren fungerer som et godt afslapningssted, efter man har tilbragt lang tid ude i det varme vejr. Om vinteren kan den bruges til at frembringe en sommerlig stemning, som vækker dejlige minder. En Brasiliansk hængekøje er for eksempel rigtig god på børneværelset, fordi disse findes i meget store størrelser og stærk stofkvalitet. På denne måde bliver der plads nok til at børnene kan lege i køjen.

Brug køjen i haven

At have en hængekøje i haven er velkendt og klassisk, men du kan sagtens bruge den på en forfriskende og unik måde. Find en hængekøje på en god hjemmeside, som har et bredt udvalg af forskellige typer hængekøjer. På denne måde kan du få mulighed for at finde en køje som passer til din stil, og dine farveønsker. Brug for eksempel køjen til at afspejle eller kontrastere de farver, som du allerede har i din have. Brug for eksempel en Mexicansk hængekøje, som du kan bruge til at slappe af i, når vejret bliver varmt. Vær kreativ, og der er mange muligheder for hvordan du kan bruge din hængekøje.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930