Skab ekstra hygge og leg denne sommer med sjove spil


iq terning

Alle kan mennesker kan lege. Selvom mange af os glemmer at have det lidt sjovt en gang imellem, kan vi sagtens komme til bare på sporet. Nogle ser det som unormalt eller pinligt for voksne at lege, men heldigvis genopdager mange mennesker den barnlige leg. Det kan være at man får børn, og derved spores ens sind tilbage på dengang man selv var lille, og nød at lege en hel masse. Det er også sundt at lege, og det kan i mange tilfælde styrke kreativ og logisk tænkning, samt øve ens koncentrationsevne.

Gode alternativer til havespil

Sommeren er en god sæson til leg, og det kan være en god ide som voksen, at give sig selv lov til at være bare en smule barnlig en gang imellem. Mange mennesker associerer sommeren med havespil såsom det velkendte kongespil, kroket, eller petanque. Der findes dog mange andre gode spil, og hvis du ønsker at finde noget mere afslappende end havespil, så er IQ-spil et godt bud.

IQ-spil kendes ofte i form af professorterningen eller Rubiks terning, som er en bevægelig terning med farvede dele. Rubiks terninger og andre lignende spil er gode, hvis du ønsker noget underholdning til at slappe af i skyggen med. I stedet for at læse en bog, kan du udfordre hjernen med et sjovt spil. Find en god webshop du kan købe rubiks terninger ved.

Sjov til køreturen

Professorterninger og andre sjove spil er perfekte til hvis du skal på ferie denne sommer. Spil kan være god underholdning til børnene. Især hvis i skal rejse i lang tid, er det smart at have forskellige slags underholdning med sig. Rubik’s terning er også et godt alternativ til mange udbredte underholdningsformer såsom spil på telefonen eller at se film på IPad. Lad børnene skifte rundt imellem IQ-spil og andre former for underholdning, så de får en smule afveksling. 

Udfordr dig selv imens du slapper af

Rubik’s terninger er gode til folk i alle aldre, fordi de træner sindet. Vi kan alle bruge en lille smule træning til hjernen en gang imellem. Ved at holde hjernen i gang med et sjovt spil, styrker man sin evne til at tænke hurtigt og logisk. Find en sjov og praktisk Rubik’s terning som nemt kan tages med hvor som helst. Der findes mange sjove variationer af IQ-spil, og du kan nemt finde noget som passer alle sværhedsgrader.

rubiks cube

Forskellige slags sjove IQ-terninger og spil

Ved at vælge flere typer af den velkendte professorterning, giver du dig selv flere sjove udfordringer. Når du bliver god til at samle den klassiske terning, kan du bevæge dig videre til eksempelvis en pyramideformet variant. Der findes terninger i forskellige sjove former, og du kan finde dem med forskellige antal af blokke.

Den klassiske professorterning har en 3*3 udformning, men der findes også terninger i 2*2 format. Hvis du ønsker en stor udfordring, så kan Rubik’s terninger også købes som 4*4 eller mere. Køb terningerne online, og find sjove og spændende tilbud.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031