Gør dit hjem unikt med flotte bambushylder


bambus møbler

At indrette dit hjem er en spændende, og til tider lang, proces. Du skal nemlig ikke blot finde den stil, der passer bedst til dig og dit hjem, men også de møbler, farver og nipsting, der passer ind i den stil. Hvis du leder desperat efter en måde at sætte et helt særligt præg på dit hjem, så behøver du ikke kigge meget længere! Denne artikel vil nemlig fortælle lidt om en lækker bambushylde, der virkelig kan give hjemmet det helt særlige touch, det mangler!

Lidt om bambus

Bambus er oprindeligt fra Kina, og planten er kendt som en af de mest hurtigvoksende, der findes. En sjov lille ting om bambus er, at det faktisk teknisk set er græs! Det tror du måske ikke på, for bambus er en høj og benhård plante, der er hul indvendig. Men græs er det altså. Der findes hele bambusskove, hvor de største af slagsen kan blive helt op til 40 meter høje og 30 centimeter tykke. De bambus der kan dyrkes i Danmark er dog ikke helt så store. Til gengæld kan de overleve de hårde danske vintre, så du også kan nyde denne særprægede plantes egenskaber og flotte look.

Fordelen ved en hylde lavet af bambus

Nu da du ved lidt mere om bambus, skal du naturligvis også have at vide, hvorfor du skal købe netop en hylde lavet af bambus. Ikke nok med, at det både er flot og unikt at have en hylde af bambus, så er det også en meget bæredygtig løsning. Bambus frigiver nemlig rigtig meget ilt, og så gror planten så hurtigt, at du ikke skal bekymre dig om, at du tærer for meget på jordens ressourcer. Så du kan hænge en hylde op i stuen med god samvittighed. Desuden er bambus et meget holdbart materiale, så du behøver ikke bekymre dig om, at hylden knækker sammen under vægten af alle dine bøger eller lignende.

Bambus har virkelig vundet frem i de danske hjem de seneste par år. Det unikke materiale gør sig godt til flere forskellige slags møbler og dekorationer, hvorfor det også er at finde flere steder. Men det giver da også en helt singulær stemning i dit hjem at have bambus hængende på væggene.

bambusstole

Vedligeholdelse

Hvis du vil tage dig godt af din bambushylde, eller et andet bambusmøbel, så kan du med fordel give det en masse olie, inden du tager det i brug. Bambussen skal være fuldstændig mættet, så du må endelig ikke spare på olien, hvis du gerne vil have, at dit bambus skal være flot i lang tid.

Ellers kræver en bambushylde faktisk ikke det store i forhold til vedligeholdelse. Materialet kan rengøres med en våd klud, men ellers er det både slidstærkt og holdbart, især hvis du har været sød at give det olie inden ophæng.

Nu har du forhåbentligt lært lidt mere om bambus og bambushylder. Hvis du ønsker at anskaffe dig en bambushylde til dit eget hjem, så skal du bare følge linket længere oppe.

Kalender

juni 2022
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930