Gør plads til din stolthed i hjemmets indretning


stofmærker

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os føler os yderst stolte, når vi opnår noget, som fører til en eller anden form for anerkendelse. Det kan for eksempel være, at vi som spejder har udmærket os med endnu en funktion, hvorfor vi nu besidder endnu et håndværk.

Det er noget, der oftest kommer til udtryk med et flot stofmærke, der påsyes uniformen og vidner om, at man har præsteret noget stort. Men det kan også være de mærker, man ellers modtager som en form for anerkendelse, når man i klubben har udmærket sig, når man på arbejdspladsen har nået en bestemt milepæl, eller når man i venneflokken har gennemført en udfordring.

Stofmærker kan vise, hvad man har opnået

Der er således i masser af situationer, hvor det kan blive både relevant og sjovt med et fint stofmærke, der fortæller andre om, hvad man har været igennem.

Er det noget, du gerne vil undersøge lidt nærmere til den situation, som du befinder dig i? Så bør du tage et kig online, hvor du har rig mulighed for at finde broderede stofmærker, der passer til lige præcis det, du skal bruge dem til.

Her har du nemlig mulighed for at personificere dem, som du har lyst med både farver, tekst og logo lige såvel, som du kan få dem i den størrelse og den mængde, som du har behov for.

Det er noget, der fører til masser af stolthed

Dog er det ikke kun de broderede stofmærker, der er mange, der finder interessante. Det kan i lige så høj grad være en pokal, en statuette eller andet, som der også kan integreres og bliver en del af den hjemlige indretning.

Det betyder, at frem for at vise sig frem via ens påklædning har man mulighed for i hjemmet at vise, hvad man har opnået. Det er noget, der kan føre til stor stolthed, og det vil med sikkerhed også bringe masser af minder frem hver gang, man kigger på det, som man har stående.

indretning

Gør pokaler, statuetter og andet til en del af indretningen

Derudover er det også noget, der kan føre til nogle interessante samtaleemner, når man får gæster på besøg, og de gerne vil høre om, hvad de enkelte ting dækker over.

På den måde kan de blive en del af historien og komme til at føle den samme glæde lige såvel, som man kan høste lidt ekstra stolthed over det, som man har formået at præstere. Og det er faktisk lige meget, at det er mange år siden, for når det kommer til mål i livet, er der ingen udløbsdato.

Skab nye traditioner og mål

Måske skal du derfor selv begynde at vise din påskønnelse og måske gøre det til en tradition på din arbejdsplads, i din venneflok eller sammen med nogle andre at dele ud af lykønskninger på en lidt anden måde, når det er gået godt? Det er med sikkerhed noget, der vil skabe en stor intern glæde og få folk til at kæmpe lige lidt hårdere for også at opnå samme anerkendelse.

Kalender

august 2022
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031